Φόρμα εγγραφής Βόλτα Run 5km

Βόλτα Run 5km

Συμπληρώστε το τηλέφωνο ενός συγγενικού προσώπου για να καλέσουμε σε περίπτωση ανάγκης
Συμπληρώστε το όνομα του Συλλόγου ή Όμάδας
Επιλέξτε μέγεθος για το μπλουζάκι του Βόλτα Run 5km

Πληρωμή Συμμετοχής

Με κατάθεση στον λογαριασμό των Μαραθωνοδρόμων Σερρών
5€ Κόστος συμμετοχής για το Βόλτα Run 5km

Τράπεζα Πειραιώς – Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Σερρών – GR29 0172 2570 0052 5708 9928 019

Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή και ηλεκτρονικά

Έγκυρη έγγραφη με την πληρωμή συμμετοχής εντός 72 ωρών

Λόγω της μεγάλης ζήτησης και των περιορισμένων θέσεων στους αγωνές, έγκυρες είναι μόνο οι εγγραφές για τις οποίες έχει πληρωθεί το αντίστοιχο κόστος συμμετοχής. Η πληρωμή πρέπει να γίνει εντός 72 ωρών (3 ημέρες) από την αποστολή της ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής. Κατόπιν ελέγχου, αναρτούμε το όνομα κάθε έγκυρα εγγεγραμμένου δρομέα στην λίστα των συμμετεχόντων.

 

Όροι Συμμετοχής

Γεννικοί Όροι Συμμετοχής

Ο κάθε αθλητής είναι υποχρεωμένος να προβαίνει τακτικά σε ιατρικό προληπτικό έλεγχο, και υποβάλλοντας αίτηση συμμετοχής δηλώνει ότι έχει εξετασθεί και ότι η κατάσταση της υγείας του είναι καλή ώστε να του επιτρέπει να λάβει μέρος στον αγώνα.  Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για καμία επιπλοκή ενδεχομένως συμβεί σχετικά με θέματα υγείας ή τραυματισμού των συμμετεχόντων. Με την υποβολή της αίτησης ο αθλητής επίσης βεβαιώνει ότι γνωρίζει και αποδέχεται τους κινδύνους που εμπεριέχει η κίνηση στους δρόμους. Κάθε αθλητής τρέχει με αποκλειστικά δική του ευθήνη. Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να συμμετέχουν με την αξία του “ευ αγωνίζεσθαι”, να σεβαστούν τους συναθλητές τους και κάθε συμμετέχοντα στην διοργάνωση, καθώς και τον περιβάλλοντα χώρο των αγώνων και να τον κρατούν καθαρό.

Παραλαβή Αριθμών

Για κατοίκους Σερρών, η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής θα γίνει την Παρασκευή & Σάββατο πριν τον Αγώνα, από τη Γραμματεία της διοργάνωσης που θα βρίσκεται στο χώρο της Πλατείας Κρονίου. Για δρομείς που καταφθάσουν την Κυριακή για τους αγώνες, η παραλαβή θα γίνει εκείνη την μέρα πριν τον αγώνα. Ισχύει για όλους τους συμμετέχοντες, είτε τρέξουν το Voreia Sirris Challenge 23km ή το Βόλτα Run 5km.

Φύλαξη Αντικειμένων

θα υπάρχει μέριμνα για την φύλαξη των προσωπικών σας αντικειμένων στην Πλατεία Κρονίου όπου και θα βρίσκεται το σημείο Εκκίνησης & Τερματισμού των Αγώνων.

Χρονικά Όρια

Χρονικό όριο τερματισμού των Αγώνων

  • 3 Ώρες  για το Voreia Sirris Challenge 23km
  • 1:30 Ώρα για το Βόλτα Run 5km

Απονομές & Event

Στο σημείο τερματισμού των Αγώνων στην Πλατεία Κρονίου, θα γίνουν απονομές κυπέλων στους 3 πρώτους νικητές των Αγώνων & τους 3 πρώτους νικητές των κατηγωριών, στο Event της διοργάνωσης.

Ιατρική & Νοσηλευτική κάλυψη

Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα υπάρχουν ιατρός και νοσηλευτές  του Ε.Ε.Σ. , καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε κομβικό σημείο της διαδρομής.

Καθαριότητα - Σεβασμός στο Περιβάλλον

Όλοι οι συμμετέχοντας στους Αγώνες οφείλουν να διατηρούν τους χώρους και το φυσικό περιβάλλον καθαρό.

Θα υπάρχουν σακούλες και κάδοι απορριμμάτων σε όλους τους σταθμούς υποστήριξης και στο σημείο Εκκίνησης-Τερματισμού.

Όλες τα ανακυκλώσιμα υλικά θα διαχειριστούν στην ανακύκλωση.

Σημεία Ελέγχου

Κατά την διάρκεια του αγώνα θα υπάρχουν σταθμοί ελέγχου σε 3 κομβικά σημεία της διαδρομής: στο 2οχλμ, στο 11οχλμ και στο 14οχλμ. Όλοι οι δρομείς οφείλουν να ακολουθήσουν τη σηματοδοτημένη διαδρομή και να φέρουν τον αριθμό  συμμετοχής τους σε εμφανές σημείο του σώματός τους.