Φιλανθρωπική συμβολή στον σύλλογο Ηλιαχτίδα

Φιλανθρωπική συμβολή στον σύλλογο Ηλιαχτίδα
October 15, 2017 Μαραθωνοδρόμοι Σερρών

Οι Μαραθωνοδρόμοι Σερρών συνεχίζουν και φέτος το φιλανθρωπικό έργο με ακόμα μεγαλύτερη συμβολή και προσφορά στην κοινωνία.  

Επισκέφθηκαμε την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 τον Σύλλογο γονέων, φίλων και κηδεμόνων ατόμων με Αυτισμό Ν. Σερρών “Ηλιαχτίδα” και θέλοντας να τους τιμήσουμε και να τους ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή τους στο  3ο Volta Run, προσφερθήκαμε να καλύψουμε κάποιες ανάγκες τους. 

Έτσι κατ’όπιν συζητήσεος με την πρόεδρο της “Ηλιαχτίδας” Σουλτάνα Λαμπροπούλου, προσφέραμε μια βιντεοκάμερα υψηλής ανάλυσης για καταγραφή και ανάλυση των δραστηριοτήτων τους, και επίσης καλύψαμε για αρκετά μεγάλο διάστημα, μια πιο σημαντική ανάγκη που έχουν στον χώρο που στεγάζονται, και αυτή είναι το εμφιαλωμένο καθαρό πόσιμο νερό. 

Όπως μας ανέφερε η πρόεδρος της “Ηλιαχτίδας” το νερό στην περιοχή δεν είναι κατάλληλο για πόση και έτσι αναγκάζοντε να προμηθεύονται με εμφιαλωμένο καθαρό νερό.  Έτσι πέρα από την βιντεοκάμερα προσφέραμε μία αρκετά μεγάλη προσότητα εμφιαλωμένο νερό για να καλύψουμε τις ανάγκες τους για αρκετό διάστημα. 

Τα χαμόγελα και η χαρά των παιδιών για τα δώρα που παραλάβανε μας έδωσαν ιδιαίτερη ικανοποίηση αλλά και συγκίνηση. «Οι Σερραίοι μαραθωνοδρόμοι είναι κοντά στον συνάνθρωπο, κοντά στον Σερραίο συμπολίτη μας. Εκτός από το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε για τα οφέλη και τη σημασία του αθλητισμού και το πόσο σημαντικό είναι για κάποιον να γυμνάζεται θέλουμε να τονίσουμε και την αξία του εθελοντισμού» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος των Μαραθωνοδρόμων Σερρών Γιώργος Θεοχάρης.

Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο της ΕΡΤ σε αυτόν τον σύνδεσμο
http://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/seres/marathonios-stin-anthropia/

Μάθετε περισσότερα για την “Ηλιαχτίδα” στην ιστοσελίδα  http://www.iliaxtidaserres.gr

ή την σελίδα τους στο Facebook https://www.facebook.com/groups/240879426011762/

Comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*